divendres, 20 de novembre del 2020

DIA DE LA MÚSICA I LA INFÀNCIA

        Cares de felicitat, satisfacció, gratitud, alegria…Tenien ganes de viure, de normalitat, de ballar, de riure…de ser xiquets i xiquetes.
     Avui dia 20 de novembre hem aconseguit que la nostra escola realitzara el repte de ballar la coreografia de “Jerusalema”. Per uns instants el nostre alumnat, tutors/es, especialistes i alumnes de pràctiques han gaudit  i han estat pensant solament en uns passos, un ritme, una música i una coreografia.
    Hem tornat a una normalitat desitjada on els ulls del nostre alumnat parlaven per ells mateixos. Estaven somrient en realitzar una activitat que ha unit a tota una escola fent allò que aprenem i compartim: educar en valors, companyerisme, unitat, cooperació, emocions…
Una conjunció en un dia especial on música i infància han fet una estoneta màgica per a la nostra escola.
    Moltíssimes gràcies a tothom pel vostre comportament, actitud, predisposició, participació i ganes de fer l’Almassil una escola plena de Felicitat i Amor.
    I no m'oblide de l'alumnat de 6é, que de forma exemplar ha ajudat i ha sigut referent per a tots els cursos en aquest repte musical. Enhorabonaaa!!
Una abraçada ben forta, Almassilers.

Miquel Fabra.

FOTOS

  




                                                         

                                                                     VÍDEO

                                            

5 comentaris: