dijous, 17 de març de 2016

XARANGA L'ALMASSIL 2016

       Aprofite estes línies per donar les gràcies a tot l’alumnat que participa en l’agrupació musical i el projecte de la xaranga a l’escola.  Aquest any ja som quasi vint membres en l’agrupació! És tot un luxe per a una escola de primària i un plaer tenir aquesta formació al centre; tot açò no seria possible sense la col·laboració dels músics, de l’equip directiu, tutors/-es, especialistes i familiars que amb la seua flexibilitat permeten  que els seus fills/-es  en hores lectives isquen de les seues classes per poder assajar.
      Aquest any hem pogut gaudir de la nostra xaranga almassilera en les carnestoltes i en la xocolatada de falles.
    Com a mestre de música és un plaer poder compartir  amb tota la comunitat educativa la felicitat, l’alegria, el bon ambient i la il·lusió que transmeten i irradien els membres de la xaranga.

Bones falles i que la música ens guie !!!


2 comentaris:

  1. hola miquel soc Lucia de 6A te volia dir que aquest any me lo ho he passat molt be a la xaranga.En aquesta xaranga he disfrutat tot lo posible perque l'any que ve no estare a la xaranga

    ResponElimina
  2. Hola Miquel soc Carla de 5B m'agrada molt la canço perque es molt bonica i tambe amb molt de ritme esper que ens isca be el baile.
    ADEU!!!!!

    ResponElimina