dissabte, 25 de novembre del 2017

PARTICIPACIÓ EN LA XIII TROBADA MUSICAL

Enhorabona a tot l´alumnat de 6é de l´Almassil!!! Sou magnífics!!
En la XIII Trobada musical celebrada al col.legi Gregori Mayans de Mislata (24-11-2017) haveu demostrat ser bons músics, bons companys i molt respectuosos amb les altres escoles participants. Així dóna gust acompanyar-vos en el vostre aprenentatge.
Un plaer tenir-vos com a alumnes i molt orgullós pel vostre nivell musical. Heu aconseguit donar a la música el valor que es mereix.
Moltes gràcies als vostres tutors/es, als especilialistes de l´escola i equip directiu que ens han acompanyat i facilitat els assajos en el centre i la participació en la trobada.
Un abraç ben fort a tothom!!! I a continuar fent músicaaaaa...








Video de l´actuació









4 comentaris:

  1. Moltes gracies Miquel de tot l'alumnat de 6'

    ResponElimina
  2. Gracias Miquel, pero aquesta dolça experiencia que em experimentar tots els 6.Gracies,
    De tots els 6

    ResponElimina
  3. Miquel,aquesta trobada tan magnifica ha sigut tot per tu,per les teues clses de musica tan maravilloses.Aquest record tan bonic de la trobada a sigut per la teua amabilitat i amor cap a la musica i cap a tots nosaltres,els 3 sises mes agraits de tu de tot el mon,tot el firmamament

    ResponElimina
  4. Miquel gracies atu per aquesta maravillosa trobada musical,tu mostres amabilitat atots,a la musica i a tots nosaltres.Estic molt agraida de tu ,moltisimes gracies per les teues classesmaravilloses i boniques.Et volem un munto..........es 3 sises mes agraits de tu del mon,de les ecoles, de tot el..........FIRMAMENT.

    ResponElimina